HPB Security

Werken bij HPB Security

HPB Security is constant op zoek naar ervaren en gediplomeerde beveiligers.
Wij onderscheiden ons van andere werkgevers door onze persoonlijke en betrokken benadering en het centraal stellen van opdrachtgevers en onze beveiligers.
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe full- of part time baan of ingezet wilt worden als oproepkracht voor onze zeer uiteenlopende beveiligingsklussen, wij zien met grote interesse jouw CV en bijbehorende motivatie van jouw sollicitatie tegemoet.
In het eerste geval gaan wij voor jou op zoek naar een baan, die bij jou past.
Het is altijd aan te raden om in afwachting van die geschikte baan bij HPB Security aan de slag te gaan als oproepkracht. Dat heeft onder andere als voordeel, dat wij elkaar in de praktijk beter leren kennen en dat jij sneller bij een opdrachtgever kunt beginnen omdat je al in het bezit bent van een beveiligingspas van HPB Security. Daarnaast verdien je natuurlijk al salaris en doe je extra werkervaring op.

Verder:
• HPB Security hanteert de CAO van de VPB (= algemene beveiliging CAO);
• Wij werken met bonussen voor onder andere goed werken, nieuwe geschikte collega’s aanbrengen en het aanleveren van beveiligingsklussen;
• Als persoonlijke en betrokken werkgever streeft HPB Security ernaar een leuke club met haar beveiligers te vormen.

Kortom:

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zoek je hiervoor een leuke werkgever die jou centraal stelt, stuur ons dan direct jouw CV en motivatie via het contactformulier op deze website of per e-mail.
Na ontvangst zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen voor het maken van een eerste kennismakingsgesprek.

En als je nog andere geïnteresseerde beveiligers kent, aarzel dan niet om ze contact met HPB Security te laten opnemen!