HPB Security

Waarom HPB Security?

Waarom zou u voor HPB Security kiezen in plaats van haar conculega’s?
Waar andere beveiligingsorganisaties u vertellen een kwaliteitsbedrijf te zijn, laat HPB Security die beoordeling aan u over.
Zoals u op deze website heeft kunnen lezen, willen wij ons graag onderscheiden door middel van onze persoonlijke en betrokken aanpak.
Dat merkt u al vanaf het eerste contact en bij het intake gesprek, waarbij de persoonlijke kennismaking net zo belangrijk is als het inwinnen van uw beveiligingsvraagstuk en/of wens.
HPB Security zet uw wensen door middel van haar expertise om in een duidelijk Plan van Aanpak. Wanneer u deze goedkeurt, wordt deze gebruikt voor onder andere de werkinstructies voor het uitvoerend personeel en het profiel voor de werving, selectie en het voorstellen van geschikte kandidaten voor uw opdracht.
Omdat wij opdrachtgever en personeel centraal stellen, heeft u altijd te maken met slechts één contactpersoon.
Als opdrachtgever heeft u vanzelfsprekend inspraak en eindbeslissing over voorgestelde kandidaten en uitvoerend personeel.
HPB Security houdt daarnaast nauw contact met haar opdrachtgever om haar dienstverlening continu en vlot bij te sturen aan de hand van veranderingen in omstandigheden of uw wensen.
Op deze manier streven wij naar een langdurige en vruchtbare samenwerking tussen uw organisatie en HPB Security en haar beveiligers, waarvan alle betrokken partijen de vruchten zullen plukken.

HPB Security, vertrouwd en betrokken.