HPB Security

HPB Security werd in 2001 opgericht als Het Projektbeveiligingsburo

HPB Security werd in 2001 door Edwin P. Vijsma opgericht als Het Projektbeveiligingsburo, dé specialistische beveiliger voor de bouwsector die beveiliging/bewaking combineerde met toezicht op ARBO veiligheid.
Met deze logische combinatie werd een toegevoegde waarde bereikt, namelijk het tot een minimum terug dringen van veel voorkomende bedrijfsongevallen en andere calamiteiten en daaruit voortvloeiende kostbare gevolgen.
Hiermee wordt meteen duidelijk, dat beveiliging wel degelijk concrete resultaten voor opdrachtgevers kan opleveren. Dat is bij het begrip ‘veiligheid’ helaas vaak moeilijk aan te geven en een blijvend gegeven in de op preventie en repressie gerichte beveiligingsbranche.
Met onze huidige naam HPB Security geven wij aan een allround erkende particuliere beveiligingsorganisatie te zijn, die diverse uiteenlopende beveiligingsdiensten aanbiedt. De diamant in ons bedrijflogo staat voor heldere afspraken en een onverwoestbare betrokkenheid.
Wij werken alleen met gedreven, ervaren en gediplomeerde beveiligers, die door ons worden geselecteerd op onder andere werkhouding en affiniteit met uw opdracht.
Deze opdracht kan vanzelfsprekend van alles inhouden, van een adhoc bewakingsklus tot de werving, selectie en detachering van geschikte beveiligers voor uw object.
Voor al uw opdrachten geldt, dat u van HPB Security mag verwachten de wij onze uiterste best te doen om deze naar uw volle tevredenheid uit te voeren.
HPB Security en haar beveiligers hebben ruime ervaring in de diverse sectoren van de beveiligingsbranche om met vertrouwen onze diensten aan te wenden voor uw opdracht en grijpen deze graag aan om u in de praktijk kennis te laten maken met onze betrokken manier van beveiligen.

HPB Security, vertrouwd en betrokken.